måndag 10 mars 2014

EFIT (Ett Foto I Timmen) 10/3-2014

Nu ni, här kommer ett "EFIT" för dagen. Fredrik har varit hemma idag så han hann göra ladugården innan jag kom till Liljestad, efter att lämnat barnen på skola/förskola. Kan väl inte skryta med att det blev världens roligaste dag att följa. Men håll till godo här kommer dagen:

 06.30 Ljust ute och lite frost har det varit i natt.
 07.30 en liten skvätt kaffe innan jag skjutsar Svea och Elis till skolan (Svante åker ju vid kvart över sju med bussen).
 08.30 lagar Fredrik och jag Kägglavägen. Idag gick det "bara" åt en skopa grus (förra gången TRE skopor). Jag öste och Fredrik körde traktorn.....skönt efter en relativt stillasittande helg.
 09.30 Fredrik kollar in vägen (om det blev bra).
 10.30 välförtjänt kaffe intas i Stjärneberg.
 11.30 röjsågen fram. Tanka, byta klinga och sedan igång. Började köra på skogsvägen vi "hittade" i Härad.
 12.30 tankar sågen.
 13.30 hämtar traktorn för att transportera mina "sågsaker". Här håller Fredrik på att gräva en brotrumma men han var tvungen att sticka och hämta skördaren, för flytt till Härad (och då passar jag på att "sno" traktorn.)
 14.30 Här håller jag på, har även slängt undan allt sly/granar så vägen kommer fram direkt. Fin va??? :)
 15.30 blev onödigt sen lunch....åt vid 15-tiden. Hämtade svärfar som var med hem på käk. Här är vi på väg tillbaka, vissa till skogen och jag till Liljestad, för att hämta min bil.
 16.30 hem en sväng efter att ha hämtat Mathilda och Svea för skjuts till dansen.....men sedan ville inte Svea åka iväg så jag skjutsade Mathilda och var och handlade. Svea åkte med Fredrik i traktorn och hjälpte honom med brotrumman under tiden.
 17.30 hämtar jag en liten finklädd dam hos Fredrik.
18.30 dammsuger medans jag hjälper barnen med läxläsning. Svea övar lite läsning också vilket hon tycker är jätteroligt.

Ja det var TOLV timmar i mitt liv idag.....är just nu ganska trött så nu blir det dusch och kvällsmat.
HEJ DÅ!

1 kommentar:

Filosofie sa...

Kul att följa din dag. Tack för att du delar med dig! Kram