onsdag 12 mars 2014

Onsdag i skogen!

Men vilka underbara dagar det har varit!!!!! Har kört i skogen både måndag, tisdag och det blir till att fortsätta idag, finns precis hur mycket som helst att röja. Idag har vi med oss fika ut, så mysigt att sitta i solen med en kopp kaffe och mannen brevid.
 Fredrik har plockat isär New Holland:en, för att se varför den inte fungerar.......han har hittat felet och beställt reservdelar.....

 De fyra hjortarna går kvar i Härad. Nu är det ytterligare en som trasslat in sig i hornen, det ser ut som gammalt ensilagenät. Vackra är de i alla fall.

 En, två, tre.....
 ....ser du den fjärde? Ligger mitt i bilden.
Svea vinkar "hej då" till Elis som har gått iväg till skolbussen. Svante har cykel så han åker några minuter senare........

Vill passa på att säga GRATTIS till Svante som klarade provet för jägarexamen igår :) stolt morsa kan jag lova :) Igår medans grabbarna skrev prov var jag på HB och tränade. Först blev det "In shape-Tabata" (jättekul) följt av "die hard" och tro det eller ej efter det en halvtimmes spinning. Tog det "relativt" lugnt, för att inte riskera att skadan i låret skulle kännas eller vrickningen i foten skulle bli värre....allt gick bra och jag var nöjd efteråt.
Nä, nu är det bäst att "dra". Vi hörs...om ni vill??????