måndag 31 mars 2014

Bullbak, grillning och snuva!

Japp, så kan man sammanfatta min helg! Svea och jag drog igång värsta bullbaket på lördagsmorgonen. Många goda bullar blev det (cirka 100 st). Så nu har vi mycket fikabröd i frysen (fast de flesta är i Liljestad och många i grabbarnas magar).
 Skaplig deg, va?
 Här är en som tycker om att dega. Svea gjorde väl ett 20-tal av bullarna. Hon får fixa och dona själv, det är så härligt att se. Inga pekpinnar här inte, hon ser hur jag gör och försöker göra likadant och det blev jättefina bullar. Tycker det är roligare att ge beröm än att påpeka "hur det ska vara".
 Mina såg ut så här i alla fall :)
 En del blev visst lite "toppiga" :)
 MUMS! Varma, nygräddade bullar med kall mjölk till!

 Vid lunch åkte Svea och jag till Liljestad där vi grillade på "baksidan".
Gott med korv!

Igår mådde jag inget vidare, förkyld. Skulle helst ha legat i sängen hela dagen men har man en pigg (tack å lov) 4 ½-åring som helst vill vara ute och leka är det inte läge att ligga i sängen......så jag var också mest ute men satt mest och stirrade rakt framför mig. Idag (mån) har jag dock varit hemma. Mår bättre nu, så jag hoppas att jag kan köra lite röjsåg i morgon igen, det blir ju så fint och är ju så kul.
Det var allt!

4 kommentarer:

Filosofie sa...

Gott med bullar. Krya på dig! Kram

Anonym sa...

Tack Sofie!
Idag mår jag bättre.
Kram K

Sara sa...

Åh vad gott med bullar, jag gillar att baka men INTE bullar. tycker det tar sådan tid men jäsning och gräddning av massa plåtar. Men gott blir det.
Hoppas du mår bättre.
Kram

Anonym sa...

Duktiga Karolin. Kram Mor