fredag 21 mars 2014

Många glas i Stockholm!

Som NI vet brukar ju jag och min kära make försöka komma iväg på en minisemester en eller två gånger om året. Snart börjar vårbruk och ensilageskördar och då är det händer det att vi inte träffas alls, så för att bejaka kärleken är det GULD värt att få umgås BARA vi två. Prata som två vuxna och göra precis VAD VI VILL! Självklart är det konstigt att åka från barnen och djuren men tack vare VÄRLDENS bästa Nettan, Göran och Connie (tack för all hjälp!!!!) så kan vi göra små utflykter då och då. Den här gång var vi iväg två nätter (ganska lagom) och GUD så mysigt vi har haft det! Vi har ätit gott, druckit gott, träffat Hanna, Jens, Albin och Liza (jättekul) samt strosat omkring i Gamla stan. Det enda vi shoppat är presenter till barnen. Kan säga att det är tusen gånger lättare att hitta saker till Svea än till grabbarna. Som synes på bilden nedanför är Svea jätteglad för sina presenter :) Vi har hunnit gå på bio två gånger Tommy (jättedålig!) 300: Rise of an Empire (blodig, häftiga scener men ändå ingen höjdare, hur bra kan en film bli som bara går ut på strider och att döda varandra????) samt sett två långfilmer på rummet, Captain Phillips, (RIKTIGT bra verklighetsstory) The Lone Ranger (rolig film med Johnny Depp, där man fick skratta.)
Vi har i alla fall haft det TOPPEN!!!!!!!!

 Glad tjej!
 På väg "upp"!
 Kajsas fisk! Nöjd man! Elva gånger sa han: Mmmmmmm, gud så gott! (Spättafileér, pressad potatis, hackade rödbetor och kapris (jag åt det igår också och det var VERKLIGEN gott!!!!!!)
 LYX på HÖG nivå!



 Ett "hak" i gamla stan.....

 I väntan på Liza och Hanna :)
 Liza (som just NU tafsar på Ola Salo varje helg ;) )
 Liza, Hanna och min man <3 p="">
 Lilla söta Albin som sa JA:a om allt man frågade :) Jens och jag!
Efter bion (andra kvällen) "kostade vi på oss" lite Mc Donalds. Inte en käft var det där klockan 22 en onsdag innan löning. "Bara" två fattiga bönner från Liljestad :)))))))
Nu hemma och skönt att vara hos barnen :)
Som sagt STORT tack till våra barn-och djurskötare, utan ER funkar inte detta!

2 kommentarer:

Filosofie sa...

Så härligt Karro! Ni är så väl värda att umgås med varandra som par. Önskar bara att vi hade fått vara med. Vi åker upp på onsdag och kommer hem söndag (om allt funkar, barna och barnvakterna friska osv). Längtar efter att träffa före detta kollegor och alla vänner samt att få sova!! Kram

Anonym sa...

Jag är så glad för er skull. Kram fr. mor