onsdag 4 juni 2014

Balkörning!

Idag har varit en sådan där rolig dag igen! Fredrik smörjde lastarna på både den blå och den röda traktorn medans jag gav djuren ensilage i Liljestad. Fick lite tid över innan han var färdig så efter kaffet stack jag och kollade till dikorna. Det är flera som "fyllt i" så nu närmar det sig kalvning, jippi!
Innan middagen började vi köra bal från gärdena i Härad, så kul! Puman (traktorn) är så himla skön att köra och går lika fort framåt som bakåt på gärdet, kalas att kunna backa efter balar, spar väldigt mycket tid att slippa vända på traktorn hela tiden.

 Svärfars "lilla" hus till vänster i bild.....
 39 balar får vi hem på en vända, det går av bara tusan att tömma ett gärde :)

På eftermiddagen kom mamma och pappa "förbi" en sväng och överlämnade denna underbara tavla, som jag fick av dem för att jag hjälpte dem i lördags, så mycket JAG i den :) Tack snälla!

Hämtade Svea vid 16.45 idag och efter det blev det en snabbtur hem innan jag åkte på gympa i Viken. Jennies gympa är den BÄSTA som finns! Så roligt med "zumbalåtar", jag som inte trodde jag kunde svänga på höfterna ;) Nu ska vi snart äta lite och sen blir det att krypa ner i sängen och hoppas på att man kan sova....är ju lite "si och så" med det ibland.
Tänk vad nöjd jag är över dagen, mycket tack vare min älskade make :), det är så jäkla roligt att jobba ihop (även om vi sitter i varsin traktor ;)
Hoppas DIN dag varit lika bra och att du har ett jobb du trivs med :)

Inga kommentarer: