onsdag 19 november 2014

Svårt att sova och skabbräv.

Hmmm, idag blev det ett jäkla liv ute hos hönsen, gick ut för att titta "vad som var fel" och möter en skabbräv, såg fruktansvärd ut. Så klart kom jag "tomhänt" så jag sprang in för att hämta bössan....han var långt borta innan jag kom tillbaka. En höna hade han lyckats skada (så blodet rann) och säkert fick han med sig någon också. Men skam den som ger sig. Passade på att äta lunch medans jag väntade på återkomsten. Dröjde nog en halvtimme så var han tillbaka och då på väg in under vår altan....slängde upp bössan över räcket men såg den inte men rätt var det var så kom han fram. Drog iväg ett skott "från höften", totalbom men fick snart på ett till som träffade i rygg/bak. Hade inte Isa dragit iväg på den hade den blivit på plats ett par meter från skottplatsen. Inte kommer den tillbaka kan jag lova :)

 Fina ägg i november.
 Tjurkel i ladugården.

Idag har jag annars tvättat tjurar. Bjursunds slakteri kommer och hämtar tre i morgonbitti.
Inatt har jag haft jättesvårt att sova. Somnade så bra vid 21-tiden men efter en 45 minuter vaknade jag till och sen var det kört. Låg klarvaken länge, försökte läsa mig till söms men det gick inget vidare (låg bland annat och tänkte på huset vi ska flytta till). När jag äntligen slumrar lite lätt vid 01 så vaknar Svea och hon har kissat i sängen......upp torka lägga sängkläder i tvättmaskinen, tillbaka i sängen......somnar nästan sedan börjar Isa pipa och vill ut, upp igen, sitter vid datorn en stund tills hon vill in och sista gången jag kollar på klockan är den 02,45......INTE KUL!
Konstigt att jag inte varit trött idag????!!!!
Snart ska jag åka iväg på Jennies gympa (den bästa) och det blir tredje dagen i rad med träning, alltid något :)
Hoppas att du också är pigg även fast det är natt dygnet runt ;)

1 kommentar:

Filosofie sa...

Blå kustens slakteri? Har de återuppstått? Usch vad jobbigt det är att vakna så där mycket. Det är tortyr. Hoppas du sover bättre nu inatt.