fredag 21 november 2014

YES... fredag!

Full fart hela dagen! Så kul! Dagen började som vanligt i Liljestad (snart bor vi där :). Jag sopade foderborden, hade ut kraftfoder, mineraler och saltsten (välbehövligt). Under tiden djuren stod och mumsade i sig krossen så drog jag till mina kor i Härad med tre balar. Åter i ladugården gav jag dem ensilage. Efter det blev det välbehövligt kaffe :) Åkte sedan till Viken och körde en halvtimme cirkelträning (jättekul!!!!!). För ovanlighetsens skull duschade jag på HB och mötte sedan upp Svante för att åka till tandläkaren i Norrköping. Allt såg bra ut och tänderna har kommit jättebra på plats sedan han drog ut FYRA tänder, så det kanske inte blir tandställning, ska tillbaka om tre månader.
Tillbaka i Viken blev det handling innan vi åkte till kyrkogården med ljus, hämtade Svea och tillslut hämtade Simon (kompis till grabbarna).

Nu ska jag snart laga mat och ni kommer inte tro mig men vi ska äta panerad fisk, pressad potatis med kapris, hackad rödbeta, dill. och citron. Tillhör verkligen ovanligheterna i Wahlmanshuset.

 Elis har gjort egen potatismos (som han hade läxa i, i hemkunskapen). Så jäkla lik Fredrik här :)
 Så här mörkt (och härligt) är det vid 15,30 nu för tiden.
 Något suddig bild från HB. (Fyra pass har det blivit denna vecka ;D )
Nöjd och glad är jag men tyvärr händer det tråkiga saker både här och där och jag säger som jag brukar VAR RÄDDA OM VARANDRA OCH TA TILLVARA PÅ DET DU HAR!!!!!

Kram och hej!

1 kommentar:

Filosofie sa...

Tänk att ni snart bor i eget hus! Ska bli så kul. Kram