tisdag 30 augusti 2016

Nu är jag trött!

Dagen har varit bra och väldigt lik alla andra vardagar just nu. Började som vanligt i lagår'n medans Fredrik åkte och högg. Vi fikade dock ihop runt 09.00. Jag tog sen röjsågen och åkte en sväng. Röjde fram till 11.30 då jag mötte upp Annie här hemma för att åka och träna ett lunchpass (5/40).
 Köpte med mig sallad hem från ica, till middag. Åkte sen återigen till skogen och körde till 17.....då var jag rätt mör i kroppen. Väl hemma kokade jag en mängd kräftor som jag fått av Annie, tusen tack!!!
Vid 19-tiden tänkte jag gå en liiiten promenad med "bara" Alice. Det känns som jag inte ägnat henne så mycket tid som jag borde och som hon behöver, så vi knallade iväg. Den lilla promenaden blev till en PW i en timme, i raskt tempo (6/40 blev det då).. Körde lite lydnad under tiden. Det blåste varma vindar men blev snabbt mörkt på hemvägen. Hoppade sen in i duschen och var glad över två träningstillfällen idag....blev dock inte lika nöjd när jag kom på att jag inte stängt hos hönsen....det var bara att klä på sig och hoppa i foppatofflorna och "skena" ner och stänga.
Behöver jag nämna att jag känner mig nöjd över dagen om än vääääldigt stel i kroppen (och lite skön träningsvärk här och där).
Nu ska jag ge Alice sin sista måltid för idag...gissa vad jag ska göra sen????
See you!

4 kommentarer:

Filosofie sa...

Vad du är bra!!! Kram

Anonym sa...

O nästa vecka kör vi järnet igen!!!!
Kram Annie
Ps. 12 november kommer klövverkaren igen. DS.

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Tack Sofie!
Kram!

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Nu är det full fart framåt som gäller☺
Jag kommer den 12:e OM inte vi är i Stockholm då. Har nämligen planer för en 45-års resa just de datumen. Men blir det inte av kommer jag!!