tisdag 10 januari 2017

Tisdag på Liljestad ☺

Idag började som sagt barnen skolan. Det gick bra att få upp dem ur sängen och åka och det gjorde att jag kom i väg tidigt till ladugården. Skönt!
 Den här lilla kelgrisen finns borta i Nya och är en srbkalv/kviga. Hon är alldeles underbar och så mysig att gosa med ❤
 Mina orkidéer växer och blommar för fullt. Just den här är väldigt stor med många blomster. Vackra är de!
 Min följeslagare och jag på promenad med hundarna och dockan Märta. Lägger även in en bild på mina fina höns som är ett minne blott 😭😢.
Igår kväll hade jag otroligt svårt att somna efter den sena träningen, i stället för att bli trött blir man pigg. Tror klockan var närmare 01.00 innan jag kom till ro.
Får se hur det går ikväll. Var ute med hundarna en timme på dagen (4/60) och åkte sedan på easyline vid 18.00 (5/60). Det var ett hårt pass (men kul) och vi hann tre varv, första en minut/station och det andra 45 sek och det tredje 30 sek per/övning. Tror det var 18 stationer allt som allt. Skönt att vara igång igen och jag känner mig nöjd att det inte blev något direkt uppehåll med träningen  under barnens ledighet utan bara lite mindre i veckorna.

Snart är jaktsäsongen för rådjur över för den här gången och det känns skittrist. Har av naturliga skäl (Essie) varit ute ganska mycket men ändå inte överdrivet mycket. Jag har fått äran att fälla en älg och två rådjur och vi får väl se om det hinns med någon mer tur. Imorgon ska det bli snö så man vet ju aldrig.
Over and out!

Inga kommentarer: