måndag 9 januari 2017

Härligt jullov med barnen!

Satan i gatan vad skönt det har varit att ha alla tre barnen hemma, ett inre lugn på något vis. Svea har varit med mig när jag gjort ladugårdarna och hon har varit så duktig och tålmodig. Igår när Svante åkte tillbaka till Vreta så var det så jag fick tårar i ögonen när jag kramade honom "hej då". Skönt att fortfarande ha två juveler som bor hemma. Vi har haft ett härligt jullov med julafton hos oss. Tyvärr fick mamma och pappa influensan så de kunde inte komma men Sofie med familj har tillbringat ett gäng dagar och nätter hos oss 😁. Alltid lika kul!
 Fick besök av två tomtar i år, det uppskattades mycket av alla🎅
I julklapp fick jag bland annat en "selfiepinne" av Svante. Den lekte jag med på nyårsafton som vi tillbringade här med Sofie och Ulf, Johan och Annie. Skitkul!!!



 Svea min lilla "modell" köpte nya kläder för sina julklappspengar.
 Roligt att ha sällskap när man utfodrar.
Nu är träningen igång igen och  årets första pass blev Tabata förra måndagen. Jätteroligt (as usal).
Idag måndag har jag hunnit med en timmes promenad med hundarna (2/60) och ikväll återigen Tabata (3/60) (skena även på CT innan passet för att värma upp 😀). Känner mig faktiskt lite darrig i armarna nu när jag skriver detta, grym känsla (till det positiva!)
Nu till något väldigt negativt och så otroligt sorgligt.....räven var framme och tog 20 av mina 26 höns....jag återfann sex i livet och tio döda....resten hamnade väl i något rävgryt. Så ledsen jag blev (är). Mina fina, tama, kelsjuka,  supermysiga, äggproducerade sötnosar som jag har haft sen de var kycklingar.....att man kan få så mycket känslor för höns. Så istället för att få mellan 20 och 25 ägg om dagen blir det mellan 2 och 5... blä!
Nu ska jag försöka sova för i morgon börjar "allvaret" igen.....skoldags för Elis och Svea.....
Hoppas kunna hinna blogga lite mer nu 😊

Inga kommentarer: