tisdag 24 mars 2009

Blä!

Skriver aldrig känns det som! Vad har hänt? Inspirationen är totalt väck....bortblåst! Jag tror till stor del att det har med det förbaskade vädret att göra. Jag som inte brukar vara "väderkänslig" (gillar alla väder) har till och med tröttnat nu. Vill ha åtminstone ha liiiiiiiiiiiite värme och en gnutta vår i luften men näe då, snö och halv orkanstyrka utomhus. Så det är väl inte såååå konstigt att jag bara vill krypa ner under täcket och vara där tills jag hör fåglarna kvittra och blåsipporna tittar upp???? Pricken över i:et är lite huvudvärk också......
Tittar ut genom fönstret och visst solen lyser MEN det SNÖARTVÄREN! Är det möjligt??! Ja tydligen!
Nu går jag och drar täcket över huvudet och har ni inte hört något av mig på ett par veckor så kan ni väl ringa och väcka mig. Hmmmm! Det här med "att gå i ide" verkar vara en helt okej idé. Nästa år när jaktsäsongen är över så ska jag ta mig tusan göra det! Vi hörs, när jag har tinat upp!

1 kommentar:

Anonym sa...

Halloj!
Ja men idag är ju härligt! Tack för trevligt sällskap förrut.vi får verkligen ta och ha en tjejträff och bara sitta och prata. Oliwer somnade som en stock...!
Vi höres och ses. Kram Mia