fredag 13 mars 2009

We must never be apart!

Den här fina tavlan har jag beställt av MIKA LIFFNER, som är en kompis till mig. Det var i höstas som Fredrik och jag tittade på en videon "we must never be apart" med Smashing Pumpkins som jag kom på att -Jag vill ha en tavla med den texten och så två personer som syns och som symboliserar mig och Fredrik. Här är resultatet och vi är jättenöjda. Tack Mika! Vad har hänt annars??? Barnen fortsätter med sin hosta och har varit hemma hela veckan med undantag för i onsdags. Jag mår ganska bra men är täppt i näsan och sover dåligt på nätterna pga. att barnen hostar så mycket. Men man ska inte klaga, tycker jag, vi mår ju bra i övrigt.
På förmiddagen har barnen och jag varit ute, jag har krattat ihop alla grenar som var kvar efter vår avverkning i trädgården. Barnen har haft jätteroligt och de har lekt med sin grävskopa i ett dike fullt av vatten.....gissa hur torra de var om fötterna när vi kom in!!!

Hönan, som jag la på ägg, hade gått upp från äggen och till råga på allt så hade hon "sprätt" undan alla ägg så de låg huller om buller, hmmmm! (HÖNJÄVEL). Men det gör inte så mycket, jag brukar ha många hönor som vill ligga på ägg under våren så det går nog fler tåg.
Nu ska jag fixa hamburgare (hemmagjorda av Fredrik) tills han kommer hem. Jag provade en igår och den var toppengod och MYCKET nyttigare än "köpe"hamburgare. Eller HANDburgare som jag sa när jag var liten;-)

Inga kommentarer: