söndag 12 april 2009

Härlig dag på Björkö!

Igår tillbringade vi en härlig påskafton på Björkö med strålande sol och trevligt sällskap. Vi började dagen med att ta upp nät som "morfar" hade lagt i och det blev många abborrar och några sikar, flundror och två lakar. Det var otroligt vackert på sjön och varmt!!!!!! Sofie, Ulf, Elina och jag gick i från "Lönnviken" hem till mamma och pappa. Vi gick förbi vår tomt och jag längtar efter tills det står ett färdigt hus där och väntar på oss. Det ska bli så kul att äntligen ha något eget, som bara är Fredriks och mitt och givetvis barnens.
På hemvägen stötte vi på den här lilla krabaten, en huggorm, inte så trevligt. Den låg och solade sig strax nedanför mamma och pappas hus........

Så här fin utsikt kommer vi ha från vår tomt. Nu ser det mest ut som ett månlandskap men när det väl är färdigt kommer det bli toppenfint, kan jag lova!!!

Vi 13,00 käkade vi påskmat hos mor och far och efter det gick barnen och jag och fiskade löjjor som Svante och Elis sen lekte med. Efter det tog vi en härlig promenad upp till "berget" där vi satt och pratade, drack bärs och tittade på utsikten.


Björkö är så vackert!


Svante stannade kvar på Björkö över natten och vi åkte hemåt vid 17,00-tiden. På kvällen kollade vi på Robinson och sen tittade vi på "Höstlegender" med Brad Pitt. Det är en mycket bra film men den är otroligt sorglig.
Idag har vi varit på Ekön en sväng, har kollat över en stuga och tre toaletter. Jag kan fortfarande inte förstå hur man kan skita och pissa så det stänker över HELA toalettstolen, UTAN att göra rent efter sig!!!!! Tur att det finns gummihandskar säger jag bara! UÄRK!!!!
Nu ska jag gå ut en sväng och fortsätta tvätta växthuset, nu börjar det se skapligt ut!



Inga kommentarer: