fredag 10 april 2009

Lååååååååååååååååååååångfredag!

Så här vackert var det ute vid Fyrudden igår när jag och barnen var och handlade där. Jag jobbade och efter lunch kom Fredrik och grabbarna ut och hälsade på, roligt! Svante och Elis hjälpte mig att ta ner trästolpar och de tyckte det var superkul att köra elbil. Efteråt bjöd Micke på glass och godis och barnen börjar att tycka att detta nog inte är en så dum arbetsplats mamma har. När vi kom hem käkade vi och sen började vi plantera i växthuset så nu har vi sått; rädissor, morötter, persilja mm. Vi får väl se vad som kommer upp!Så här glada var Svante och Elis efteråt i alla fall. Idag är det långfredag och Elis och jag har fortsatt i växthuset och sen åkte vi tillsammans med N ut till Mon i Långrådna. Tomatförsäljningen hade inte kommit igång men vi köpte med oss två tomatplantor hem som vi planterade. La på lite hönsskit så det ska bli spännande och se om det blir några tomater.
Nu ska vi städa lite här för vi får gäster ikväll. Fredrik dammsuger men låter mest förbannad.......JÄVLA munstycke mm hör jag. Det känns som om det vore bättre att göra det själv. Han drar och slitter i dammsugaren så att jag tror att den snart går sönder, sen har han sprutat i någon parfym i den också så det stinker parfym i HELA huset!

Ha en trevlig och glad påsk för det ska jag ha. Vädret är verkligen "vårigt" och det är 17,9 grader i skuggan, härligt! Nu kommer Fredrik med dammsugaren och han är aggressiv...bäst att flytta på sig! (P.s Är alla män ilskna när de för en gångs skull hjälper till lite????????? D.s)

Inga kommentarer: