onsdag 29 april 2009

Skön ledig dag!

Dagen har varit lugn och skön, med snälla barn, skön sol och trevligt besök av Mia och barnen, vad mer kan man begära?! På eftermiddagen kom Mia förbi en sväng och vi fikade och pratade. Svante startade crossen och då blev Mia sugen på att provköra, bildbevis finns här!!!
Oliwer tyckte det var jättekul och fick åka med mamma en sväng. Lycklig pojke, tror jag!
Nu har jag gjort spagetti och köttfärssås och Svante är inne på sin andra portion. Tydligen blev det gott för nu har tom Elis käkat upp, bravo! Hade inga krossade tomater hemma men dock färska. Tog fram matberedaren och krossade dem själv med lite salt i, det blev supergott och fräscht! Hade även i rivna morötter i köttfärsen och då blir det lite extra saftigt och nyttigt.
Nu är vi mätta och belåtna alla tre och vi har mat till matlådorna i morgon! I måndags när jag kom hem från styrelsemötet på skolan, stod Fredrik och gjorde "platte köttbullar" ( klockan 21,00) och hade kokat potatis och gjort sås till våra matlådor, det var snällt gjort tycker jag!
Nu ska vi snart läsa saga igen och jag längtar efter älsklingen som är på flygkurs. Just nu kör de ganska intensivt, för deras flyglärare ska utomlands i en månad, så då är de lediga hela Maj.....skönt!

3 kommentarer:

Mia sa...

Ja,det var en mkt lycklig kille!
Han gillar verkligen att få vara hos Er,(ja jag oxå)!
Det blev köttfärsås här oxå.
Kram

Christel sa...

Ah, jag är besökare nr 1000! Vad vinner jag?!

Lina sa...

Inte en god middag iaf för det får du ju hemma;-)
Jag vet! ÄRAN!