fredag 9 april 2010

Fredag.....igen!

Måste bara visa den här bilden på Mikaela och mig, jag har ju alltid tyckt att Rebecka och jag är lika men jag tycker mig verkligen se lite likheter här med. Vi har tex precis samma färg på ögonen, jag ser dock MYCKET äldre ut men det är jag ju också;-)
Veckorna går jättesnabbt fast att jag inte gör så mycket om dagarna. I och för sig vårstädade jag massor ute igår så det blev ganska fint. Det var verkligen verkligen välbehövligt kan jag lova. En hel traktorvagn med skräp blev det i alla fall och gud så skönt att äntligen ha fått bort allt skräp på "altanerna" som var kvar efter toalettombyggnaden. Här kommer några fina bilder på när Alvar och Sofie var och hälsade på. Jag tyckte dock att Alvar var för långhårig (Sofie har ALLTID klagat på att mina barn är FÖR långhåriga;-) så nu fick hon igen! Jag tycker dock att han blev supersöt i tofs.




Fredrik pratade med "vår" doktor igår och han berättade att han skickat en remiss till kirurgen, så nu är det "bara" och vänta och se och framför allt bestämma sig hur vi ska göra.
Pratade med en sjuksköterska på avdelningen också som gav mig DENNA information.
Gå gärna in och läs och berätta gärna för mig hur just du hade gjort och tänkt i denna fråga.

Nu ska jag laga mat så vi hörs väl i morgon!
Trevlig helg på Er och var rädda om Er!

Inga kommentarer: