söndag 25 april 2010

Solig söndag.

Igår kväll hade vi jättetrevligt besök utav våra kära grannar Daniel och Isabell med barn. Det är alltid roligt att träffas och prata. Kvällen blev inte så sen och det var vi tacksamma för idag då vi åkte ut till Björkö.
Pappa kom och hämtade oss i Skorven och när vi kom till Björkö fikade vi och hade trevligt som vanligt. Hälsade först på "uppe hos" tjejerna och på Christel och Magnus, sen blev det kaffe hos mor och far.




Svea fick en jättesöt kanindräkt utav Nettan och Göran när hon föddes och den har hon växt i nu och är gudomligt söt i den, eller hur?!



Rebecka och Mikaela gosar med "kaninen".

Man kunde ju tro att det var högsommar när man kom till Björkö, stekande (?) sol och glittrande vatten, UNDERBART!!!!
Åh, vad jag längtar till när det står ett färdigt hus där som är bara vårt. Måste ta tag detta nu, med bygget. Det skulle vara så skönt att ha något som är vårt eget, vi har ju annars inget som vi kan säga att vi äger, en bil är liksom inte direkt samma sak som en tomt, hus eller en gård. I år är också första året som vi inte har några egna kor heller:-(((( Jag som ÄLSKAR kor........!
WHY????????
Här bor mamma och pappa, åh, så mysigt, älskade föräldrar!





2 kommentarer:

sara sa...

guuud vilken söt kanin ni har ! :) hon har vuxit så dant! ringde härmomdagen, skulle bara snacka lite skit. Kan ringa i veckan igen. hade fint !

Mia sa...

Hon är helt enkelt dunder-söt Svea! Såg nöjd ut på båtfärden,såg så trevligt ut!
Det verkar så otroligt vackert ute på Björkö.Ja,tänk att ha ett eget ställe...Vad väntar ni på???;-)
Du kan säkert ha ett par kor där...
Ja vilka härliga meckar-grabbar du har,visst är det härligt att se dem!
Vi njuter av våra familjer Karolin!
Kram vännen