fredag 30 april 2010

Fredagsmys i Stjärneberg.

I går konstaterade Fredrik och jag att det var valborg idag fredag. Varken han eller jag har greppet det här att april bara sprang iväg. Helt otroligt vad tiden skenar....vi har en "bebis" här hemma som snart är ett halvår gammalt, samt två STORA pojkar som också utvecklas för var dag som går. Jag mår ganska bra trots att jag befinner mig på akuten....för tusende gången (innan jag träffade Fredrik hade jag aldrig satt min fot där..............)!

Svea i "sitt esse" inne på akuten.



Blodprov taget i fingret och Svea vill ha tag i kameran.
Med tanke på grabbarnas fysiska utveckling var vi tvungna att åka in till Stan (Västervik) (På fullaste allvar så trodde jag att Västervik hette Stan när vi var små...!), och införskaffa båda skor och kläder. Innan vår storhandling började så fikade vi med mor och far. Det är så kul med Svea, för hon känner verkligen igen mormor och morfar nu och blir superglad när hon ser dem.

Jag var ju tvungen och visa mamma och pappa hur glad Sveapluttan alltid blir när jag tar fram kameran....hon skrattar och ler, den lilla linslusen (något har hon fått från mig;)))).

Svea på café.


När vi hade gjort alla våra ärenden på stan så åkte vi hem och Fredrik gav Svea mat och jag åkte och hämtade grabbarna och sen stack vi till Viken. Var och handlade blomjord, blommor, målarfärg, present på Rosenserien samt lite valborgsmat. I kväll grilllade vi karrékotlett och käkade potatisgratäng och JÄTTEGOD sallad a´la Karolin.
Så här söt är Mia, min vän, när hon arbetar för Rosenserien. Hoppas att ni som vill ha en helskön massage med dessa underbara produkter bokar en tid, sen när "hennes" bahandlingsrum står färdigt i maj/juni.

Nu är det sena kvällen och vi ska krypa till "kojs", så go´natt alla, och hoppas att ni har haft en fin valborg. Och till er ALLA (för det är flera stycken) som fyller år idag....okej då....Magnus, Alex, Ingela och kungen...ett STORT grattis och hipp,hipp hurra till Er!

3 kommentarer:

Mia sa...

Halloj!
Tack för den fina kommentaren,vännen!
Ja,det ska bli så kul att (igen) börja med behandlingar.Hoppas du blir "stammis"!
Varför var ni på akuten???
Ja,du ser nu riktigt glad och piggelin igen! För att inte tala om "lilla prinsessan",växer så det knakar! Supersöt!!!
Skönt med helg,har ni haft trädgårdsfix? Kommer förbi imorgon och handlar ägg,vi har gjort räkmackor med "jättegula" ägg från er ikväll! Muns!
Kram

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Ja mIa! Jag ska babbe mig unna mig att bli stammis hos dig Kram!

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Ha, ha ha! Babbe mig....BANNE mig menar jag ju så klart!