söndag 2 maj 2010

Nöjd med min dag.

Oj, vad jag har hunnit med mycket idag. Det började med en storstädning ute hos hönsen, mockade ut och sopade och gjorde fint. Fortsatte sen med målning av lekställningen som jag har fått från Ekön och som jag tänkte ta med till skolan.
Efter det så var det dags att rensa och göra i ordning i ett av mina land. Gjorde i ordning i växthuset och planterade igår, samt rensade i jordgubbslandet. Snyggade till och rensade ogräs i listen nedanför altanen, det blev jättefint. När det var färdigt tog jag bort allt grus och "kokor" av jord som hade skyflats med när det röjdes snö här i vintras. Och nu är snöhögen helt borta!!!!
Sen skulle Fredrik hjälpa Göran i ladugården och då tog jag hand om Svea och passade då på att dammsuga och skura golven inne, lika bra att jobba på när man känner att man har ork.
När Fredrik sen kom in så fortsatte jag att måla på lekställningen och väntade på Mia och Boel som kom och vi gick på en härlig vårpromenad runt Härad.
Nu känns det i kroppen att jag har "jobbat" hela dagen...härligt trött!
Svante har varit överlycklig idag för att Fredrik har lagat hans cross så han har kört nästan hela dagen. Han har även varit med Göran i ladugården i eftermiddag och det tycker han är jättekul.
Nu ska jag försöka sova och hoppas på att det är lika fint väder i morgon.
Go natt!

Inga kommentarer: