fredag 28 maj 2010

Fin fredagskväll.

Har precis ätit färdigt, ikväll blev det hemmagjorda hamburgare av "eget" nötkött, det blev jättesmaskigt, grillade dem på grillen. Barnen och jag gjorde "Viken" i eftermiddags och var bland annat på "Lilla blå" och käkade och fikade. Jag åt "husets sallad" med västerbottenost, bacon och varm fläskfilé, jädrigt gott, det med.
Sen handlade och fixade vi lite, himla mysigt att få göra något med Svante och Elis också. Svea käkar majskrokar och är nöjd. Visst är hon fin i sin nya hatt som jag köpte på "Nillas" i Viken, med älgar på. Köpte även en klänning och en body/pyjamas, allt på extrapris = kanon!




Svante satt i badet förrut, i godan ro, när Göran kom förbi med pressen och skulle pressa. Jag sa åt honom - nu åkte Göran förbi med pressen! Jag har aldrig sett någon hoppa så snabbt ur badet, i kläder och sen springa ca: 500 meter ut till gärdet. Svante kommer nog bli bonde när han blir stor för han är såååå maskinintresserad men vart är ju mer osäkert...tyvärr!
Nu är det läggdags! Hoppas ni har en skön fredagskväll och att ni tar hand om varandra.
Här hemma brinner ett litet ljus för någon som jag ständigt tänker på och som fick stanna alldeles för kort tid på jorden.
Kram och go´natt!

1 kommentar:

Mia sa...

Ja,vad härliga dom är grabbarna!
Har ju oxå en kille som är superintresserad...
Majskrokar-Mums! Det måste väl vara perfekt för Svea,honfår i sig lite och att det ändå smakar lite.
Kollar ni ESC? Vi bara lyssnar,SÅÅÅÅ tråkigt att Anna.B åkte ut,men vi gillar henne ändå!
Ja,man bör skänka en tanke till dem som mist någon man älskar...Livet är verkligen oerhört orättvist ibland...
Kramar vännen!