söndag 16 maj 2010

Kul lördag deppig söndag!

En kortfattad beskrivning av helgen;

LÖRDAG -Svante var på Gröna Lund med faster Lina med familj och Elis hade kompisen Edgar hos sig från fredagen och hela lördagen. De lekte och stod i, byggde kojja i hela vardagsrummet, badade och lekte i husvagnen. Det är en fröjd att ha dem runt omkring sig. Vid elvahugget åkte jag till Sätter och parade min kanin och kollade in Mikas fina konst. Kul att bara prata skit också.

När jag kom hem gjorde jag pannkakor och sen städade jag, dammsög och skurade golvet. Min fina man putsade ALLA fönsterrutor så nu kan man se ut, de blev så bra.

Vid 16-tiden kom Hanna och det var jättekul att träffas, har inte setts sen Fredriks 40-års fest, alldeles för länge sen. Svea fick superfina kläder från Polarn och Pyret av henne och hennes föräldrar, STORT TACK!

Fredrik åkte och hämtade hem Svante och kusin K i Krokek och jag och Hanna gjorde mat och satt och pratade, härligt. När vi skulle äta vid 20-tiden dök Daniel och Isabell upp, dyngsura av allt regnande. Vi hade jättetrevlig! Kul överaskning, att de kom!
La mig vid 01 när jag gett Svea sista målet mat.

SÖNDAG- Svea snuvig=Jag blir deppig.....inte roligt men har försökt att tänka positivt men det är inte lätt när hennes tejp hela tiden lossnar av allt snor:(
Nu ska jag dricka te och hoppas på att få sova. BLÄ!

Inga kommentarer: