torsdag 27 maj 2010

Hemma igen....

Ja, då är vi hemma igen.....och det känns faktiskt helt okej. Operationen kommer att ske väldigt snart så därför ville jag hem till grabbarna. Har "tankat upp" Svea hela dagen så nu börjar hon vara sitt gamla jag om än något grinig, inte så konstigt iofs.
Hennes brorsor tycker det var kul att träffa syrran och ville mysa med henne. Om ni undrar varför vi har ett "hårband" /pannband på en som knappt har något hår, så är det enbart för att det är alldeles utmärkt att få bort sonden med, så att hon inte rycker i den.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen, skönt att få lägga sig i vår sköna säng.
Det är alltid så konstigt att komma hem när man har varit på sjukhuset några dagar. Man kommer knappt i håg sina rutiner här hemma men nu börjar hjärnan "komma i fatt" och det är skönt. Som vanligt har vi haft så snälla sköterskor och läkare runt omkring oss att man blir alldeles tårögd. De är helt enkelt FANTASTISKA!


1 kommentar:

Anonym sa...

Vilka härliga bilder på Svea...hon ser så välmående ut!! Roligt att ni är hemma igen för det är ju så...borta bra men hemma bäst! Vet inte vad det är för operation Svea ska genomgå men jag läste att du pratat med en mamma vars barn gjort en likadan operation och det var ju väldigt positivt!! Det blir säkert lika bra för lilla Svea. Ha det bra! Kram Lena!!