onsdag 5 januari 2011

Hej hopp!

Svea och jag sjuka...
Idag är jag på benen, tro det eller ej....den som hade sett mig igår skulle nog inte kunnat tro det. Var totalt däckad av min förkylning och lägg därtill lite psykisk obalans så kanske ni förstår att jag inte var på hugget direkt. Ni som läser här tror väl att jag är värsta psykfallet i och med att jag skriver så mycket om hur jag mår innanför pannbenet. Men dels skriver jag det, för att det kanske finns andra som också mår lite dåligt inombords ibland (att ni kanske känner igen er lite) och så tycker jag det är ganska "normalt"och sunt att må skit emellanåt för att man (jag) ska kunna njuta fullt ut när det är bättre. Allt har ju sin förklaring vad det gäller mina hjärnspöken, allt handlar om det vi gått igenom med Svea. Sen skriver jag om det också för att det är så "skönt" att få ur sig det och bra att ha det nerskrivet.

Jag tycker ändå att jag har klarat Sveas förkylning och matvägran (den här gången) någorlunda bra och just nu känner jag mig ganska stark, fast att jag fortfarande snorar, hostar och har tryck i hela huvudet.

I måndags var jag ju hos min gulliga kurator och det var så SKÖNT att få träffa henne. Nu har vi bokat in ytterligare fem möten de kommande månaderna och det känns jätteviktigt och bra tycker jag. Hon gav mig nya idéer om olika saker som jag ska kolla upp angående Svea. Idag ringde hon mig och bekräftade vissa saker som hon har undersökt. Skriver inte här vad det gäller, kanske sen när allt är klart. Vill ni veta får ni fråga mig personligen, okej?!

Hon "ordinerade" mig vila också....hmmm! Skönt och bra och tänkte faktiskt passa på då i måndags när Christel och Rebecka var hos mig och var barnvakt. Synd bara att jag hamnade som 4-5 bil i en bilkö efter en trafikolycka utanför Almvik så där satt jag, över två timmar......Grrrr! Måttligt irriterad var jag. Väl hemma så var klockan "för mycket" för att sova och Fredrik som varit på begravning kom inte hem förrens vid 17-tiden.

Idag är det onsdag och Rebecka, mamma och pappa var här och fikade och åkte sen till bussen med R och Svante som ska till stan och sova över. Svea sover nu, Elis leker med sitt lego och jag passar på att skriva på bloggen. Fredrik är och jobbar och kommer väl inte än på länge. Igår fick jag ringa hem honom så dåligt mådde jag, tillhör verkligen ovanligheterna att jag ger upp, kan jag lova.

1 kommentar:

Anonym sa...

Du har så fint o mysigt när man kommer. Jag såg hur trött Svea var, så det var ju bra att hon sov en stund Hälsa fiolspelaren.Kramar