lördag 1 januari 2011

Gott Nytt År!

Jag vill önska alla (hur många ni nu är) mina läsare ett gott nytt år! Nu önskar jag att detta året kommer bli bra för ER alla, inklusive oss:)

Just nu är det inte så värst. Svea och jag mår fortfarande piss och hennes feber går upp och ner. Pratade med sjukvårdsupplysningen i torsdags och hon tyckte att jag skulle höra av mig om inte febern släppte tills igår morse, så vi skulle få en tid för bedömning. Ringde inte tillbaka igår men dock nu i eftermiddag, sen hon fått tillbaka febern (hon var feberfri i morse) så nu har vi en tid inne på Esplanaden ikväll......känns ju "sådär" att ge sig i väg men vad gör man inte för att kolla ett CRP.
Svea, nyårsafton 2010/2011, inte allt för kry (men söt).

Nyårsafton hos oss var en väldigt lugn tillställning. Mina favoritkillar fixade maten, förrätt toast och varmrätt plankstek, och vi var så mätta sen att efterrätten "glömdes" bort.
Jag gick och la mig med Svea runt 21,30 och hon sov oroligt och vaknade varje kvart fram till klockan 02,00. Grabbarna sköt raketer utanför och jag önskade att jag kunnat vara med och delat deras glädje. De tycker det är så kul med smällare och raketer och de räknar verkligen timmarna tills klockan är tolv. Inte går det att säga att man ska skjuta av raketerna tidigare och låtsas att klockan är tolv heller. Sötnosar!
Lite hängig och med puré i ögonbrynet.

Här gör Fredrik plankstek med en alldeles egen "spritts", liten pet-flaska och plastpåse, man tager vad man haver. Och även om den gick sönder och det inte blev världens vackraste planka så var den jättegod:)


Nu måste jag duscha och förbereda mig för Västerviksfärd. Bäst att packa ifall man blir inlagd, vilket jag VERKLIGEN inte tror eller vill men det är ju lika bra att ha med sig saker.
Nu ringde de från sjukvårdsupplysningen igen och sa att det var lika bra att vi åkte till akuten direkt.....yes (not) bra början på det här året. Wisch me luck (hur fan det nu stavas;)!

2 kommentarer:

Sofie sa...

Men fy vilken start på det nya året, blir ni aldrig kvitt doktorer och sjuhus? Hoppas det "bara" är virus hos Svea så CRP:t är ok och ni kan åka hem igen. Själv kämpar jag här med en hängig Molly som kräks och vägrar allt vad gäller mat. Det enda som går ner är lite saft.. Så fort jag närmar mig med något annat kniper hon med munnen och vänder bort huvudet.. Du kännerväl (minst sagt!?) igen känslan...

Nu ska jag sätta mig med Molly i soffan och se om jag kan få henne sluta gråta, och hålla tummarna för er! Kramar

Anonym sa...

Usch vilken trist början på året!!! :o(
Håller tummarna för att ni får PC & får åka hem igen!!
GOTT NYTT 2011 önskar jag er VERKLIGEN!!!!
Kramar Pia