torsdag 30 december 2010

Lägesraport från oss...

.....jodå, vi mår väl inte "tipptopp" men idag mår faktiskt Svea bättre. Hon har både ätit lite och lekt lite. Visserligen hade hon lite feber nu i eftermiddag igen men så är det ju. Även jag har fått hosta och det känns i kroppen som om en ångvält har kört över den. Fredrik har ju jobbat den här veckan så jag har burit ganska mycket på Svea (när hon har varit grinig) och även sovit rent ut sagt skitdåligt.

Vi har "fuskat" med knappen några gånger, när hon fick feber och det var nog nödvändigt för mitt psyke. Men idag har jag inte gett henne något den vägen och det känns också bra.

Nu ska jag hoppa i badet och se om min kropp kan få vila (några minuter, utan barn). Om jag fick så skulle jag kunna sova i en vecka tror jag, så jäkla slut är jag.
Hoppas att ni har sköna "mellandagar" i alla fall.
Kram och puss.
Och TACK snälla för alla kommentarer både här och på Fb, jag läser begrunnar och tar åt mig tips och ideér.

STATUS: Slutkörd!

2 kommentarer:

Anonym sa...

I måndagskväll hade Alvar 38,9 grader och lekte omkring. Fattar inte att de pallar så hög feber utan att det märks. Själv skulle man ju vara som en trasa om man hade den febern. Hoppas ni alla kryar på er fort så ni orkar vara vakna till klockan tolv imorgon och skjuta iväg tändstickor som du har lärt dig av far ;-)
Kram
Sofie

Anonym sa...

Skönt att Svea mår lite bättre! Hoppas ni andra kryar på er också! Ta ett skönt bad, och ha det så bra, så kommer nog nästa år bli lite lugnare för er än vad det här har varit!

Kram från Maggan