onsdag 15 december 2010

Julhandlat...

....från datorn...herre gud så smidigt, slippa trängsel, inte få panik över att man inte hittar det man hade tänkt sig och framför allt man kan sitta ner i lugn och ro med en kopp kaffe som enda sällskap;) Nu hoppas jag bara det hinner komma innan jul...är kanske lite sent ute men, men det mesta var till Elis och han fyller ju år i januari så då far han väl det då i värsta fall:) Svea och jag...Fredriks kommentar-Vad slät du var i ansiktet på kortet. Min man har alltid haft en förmåga att uttrycka sig så bra;)

Svea sov i säng inatt igen och Fredrik blev hänvisad in till grabbarna. Idag mådde han bättre och stack iväg till skogen efter att han skjutsat barnen till skolan. Jag tyckte nog att han skulle ha stannat hemma med tanke på ur han mådde igår men men.....ingen kan rubba på en Fredrik som har bestämt sig för en sak.

Se KÄRLEKEN i ögonen, på Svea när hon får syn på pappa när han kommer från jobbet.
Såg ett gäng grisar igår men de var alldeles för lååååångt borta. Får se om jag sticker ut en sväng sen när F kommer hem. Han sa att han skulle komma hem "skapligt" och det brukar vara runt 17-tiden om jag känner honom rätt och då är det för mörkt. Visserligen skenar grisarna borta vid ladugården nästan varje kväll så kanske jag går ut då!
Nu sitter Svea och kladdar spagetti i håret gissa om hon är tjusig;)
Tjing Tjong!


Inga kommentarer: