torsdag 23 december 2010

Dan före doppardagen.!

Har haft en fin dag hemma med barnen. Svea har inte ätit så värst bra men jag håller mig borta från knappen;) Otroligt, att det var så lätt att sluta bara man bestämde sig. BehandligshemmetBjörkö var bra helt enkelt.

Jag var och högg en gran på eftermiddagen, den är väl inte världens vackraste men jag har sett värre;) Barnen tyckte i alla fall att det var kul att klä den och det är ju det som är det viktigaste. Elis, den sötnosen, med sin "bästa vän" Svamp Bob fyrkant.
Jag har även varit i Viken idag och hämtat ut julklapparna jag beställde via nätet, vilken tur att de kom innan julafton!!! Nästa år ska jag satsa mer på it-handel, så jäkla smidigt alltså.
Har även hunnit med att nerlägga min tredje gris ikväll.....äntligen...den satt långt inne;)
Det var mellan 10-20 grisar som var framme men jag siktade "bara" in mig på en och det gick så bra, den gick inte en centimeter utan den föll på plats. Kul var det i alla fall. Drog hem den för att visa övriga familjen och den var mycket tyngre än vad jag trodde, fick byta tag (hand) 5 gånger innan jag var hemma.
Nu ska vi snart krypa till sängs. Tänker jag ett år tillbaka i tiden känns det helt otroligt att det kunde bli så här bra. Då kändes det som om mitt liv var slut och att jag inte skulle orka gå vidare. Jag är tacksam för var dag vi har tillsammans!

2 kommentarer:

Sofie sa...

Hej Karolin! Var ett tag sen jga var här nu, men har tagit mig tid att läsa ifatt lite! ;) Så bra det blev med att barnen "fastnade" lite på Björkö så Svea blev utan knappmat! Hoppas det går fortsatt bra och att hon klarar sig utan det nu. Det tror jag på!

Ville också passa på att tacka för de paket du skickat till barnen! Jag blev så glad och rörd över din omtanke!! :) Tindra öppnade sitt nu ikväll (23:e) men Molly sover hos sin mormor inatt så hon får snällt vänta till självaste julafton, även om Tindra var bra sugen på att hjälpa lillasyster redan ikväll ;)

Hoppas ni får en mysig jul tillsammans, skönt att ni är alla tillsammans och kan njuta. Tänk för ett år sedan...

En stor varm julekram från mej och mina små tjejer! God Jul!!

Anonym sa...

Det är så härlig läsning på sista tiden! Svea äter!!!!!! O Sveas mamma verkar må väl. Ha nu en riktig mysjul hela er fina familj,

//Julekramar från Klockrike