söndag 26 december 2010

Piss:((((

Ja, då var det kört känns det som....Svea spydde igår kväll MÅNGA gånger. Jag klarade mig ganska bra från ett psykbryt (ringde till Syster Syster och fick stöd) och hon sov BRA inatt. Jag sov väl mindre bra med helt okej ändå.

Men idag.....VARFÖR? Nu äter hon inget (en halv burk purée) men som tur var dricker hon och det är ju i och för sig skönt. Och hon är pigg men jag däremot bryter nästan ihop när hon vänder bort huvudet. Jag vet att det är hjärnspöken och att jag antagligen inte behöver oroa mig MEN det är så lätt att skriva det men sen att leva upp till det är en annan sak. Nog för det här med Sveas mat "står mig upp i halsen" i vanliga fall men sådana här dagar vet jag inte hur jag ska orka.
Är det någon som kan byta av mig?
Status på mig: "sådär".
Status på Svea: Glad!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nää....usch, stackars Svea!!! Men magsjukan härjar ju tyvärr ganska "friskt" (!!??) just nu!!! Men kul e´ de´ ju inte för varken Svea eller dig!!
Se bara till att hon dricker bra så ska du se att det vänder snart, för matglad e´ väl de´ sista man e´ när man har magsjuka!!!!
Krya på sig nu Sveisen!!!
Grattis till det goda skyttet!!!!!! :o))
Kramar Pia

Anonym sa...

Visst får det kännas piss! Såklart. Men........tänk som så att alla barn kräks. Svea också. Men klart det blir motigt. Du fixar det. Snart sitter hon på golvet och pillar russin igen. Kram från Linda

Anonym sa...

Var inte orolig Karolin. Så länge Svea dricker och är pigg är det ju ingen fara. Och det vet du ju egentligen själv också! Det är ditt huvud som spökar med dig på grund av det som ni varit med om. Men det är du ju också medveten om eller hur? Mental träning är alltid den tuffaste biten, det säger alla elitidrottare. Kämpa på med hjärnspökena. Svea kommer att äta igen när hon mår bättre igen. Kramar syster Sofie