tisdag 7 december 2010

När ska jag lära mig...

...att slappna av när det gäller Sveas mat???? Idag har varit en "skitdag" när det gäller hennes ätande och jag har fått truga som faan för att få i henne något över huvud taget. Blev dock lite lugnad när jag såg att hennes andra framtand håller på att "spricka igenom" tandköttet. Jag som har haft problem med alla mina fyra visdomständer och har fått dragit ut samtliga vet att det gör så in i h......tes ont när tand ska genom tandkött....så nu måste jag försöka tänka på att det kanske gör lika ont i min dotters mun;) Kommer ihåg när det såg ut så här vid matning....kladd, kladd och tejp och sond som lossnade.....idag är ALLT mycket bättre, tack och lov. Men en sak är säkert jag har verkligen fått en störning i hjärnan av allt strul som har varit och nu måste jag "jobba" bort den störningen och det går trots allt sakta men säkert framåt......
Tyvärr (eller om det är bra) så går det lättare att mata henne om man distraherar henne och här tar jag hjälp utav Fredrik. Ja, vi är en ovanlig familj, jag håller med;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Det mest ovanliga med er familj tycker jag är att Fredrik har strumpor på öronen.. annars är ni ju en rätt normal svennefamilj med tre barn. Ta det lungt med stressen över att du tycker Svea äter dåligt. Fokusera på att hon utvecklas helt normalt. Det är viktigast.
Kram Syster yster S.