måndag 3 januari 2011

På väg!

Förlåt att jag inte skrev igår men jag mådde inte så bra, min förkylning sitter i och jag är allt annat än pigg.
Vi åkte ju som sagt in till akuten i lördagskväll.. Jag fick tårar i ögonen när jag såg att det var "vår" doktor som hade jouren och den andra barnläkaren var också ett "välkänt ansikte" som jag också tycker mycket om. "Min Svea, min Svea" sa doktorn när han såg henne, blev så glad när jag hörde honom säga det, snacka om att VERKLIGEN bry sig!
Svea var inte så dålig när vi väl var där inne, temp 37,8 (med tablett i kroppen) men hon gallskrek så fort de började "pilla" på henne. Viktmässigt så var det ju inte så bra (men det visste jag ju, hon har ju inte ätit ordentligt på en vecka) men hjärta, lungor och CRP var bra och det var skönt, även öron och hals såg okej ut.
Vi var ensamma på akuten när vi kom så det gick ju relativt fort och vi var hemma till 20-tiden.

Igår var Svea skaplig men som sagt var inte jag det. På kvällen kom Fredriks föräldrar och hälsade på och gratta Svea på hennes namnsdag, så jag kom inte i säng när jag hade tänkt mig heller.

Nu är jag på väg in till Västervik igen, ska träffa min kurator och även fast jag kanske inte borde åka (med tanke på hur jag mår) så känner jag att jag både vill och måste. Har tagit panodil så jag hoppas jag piggnar till.
Vi hörs!

1 kommentar:

Anonym sa...

Såg du mitt sms?
Jag hälsade iaf Svea Grattis! :)