måndag 18 april 2011

Fick tillbaka datorn....

...men den fungerar inte helt okej, musplattan går inte att röra och jag ha rfått låna en "lösmus" som Fredrik kallade den, utav Göran. Ska ringa och höra vad jag ska göra åt problemet. Annars har helgen varit kanon, Rebecka kom i fredags och jag var och klippte mig (toppade mig bara). På kvällen käkade vi lax och potatis, det blev mycket gott tycker i alla fall jag. Svea med sina hörselskydd.
Brum, brum säger hon när hon går omkring med barnvagnen.
Harmiddag!

Pappa och Ola sköt ju två harar i Fogelvik i vintras. Dessa intog vi (mamma lagade till dem) hos oss i lördagskväll ihop med många trevliga grannar. Jag skrattade i stort sätt hela tiden och hade så himla roligt. Dock blev det vääääldigt sent och jag kollade på klockan och då var den 02,15 när jag kröp ner i sängen. Matmässigt för mig gick det bra, naturligtvis åt jag av den goda såsen (bara grädde) som mamma gjort men i övrigt hoppade jag efterrätten som var glass, maränger och kolasås (duktigt, tycker jag själv).

På dagen hade jag och Becka gått en långpromenad ner till Isabelle så vi hade ju fått bra motion och då är det helt ok med lite gräddsås tycker jag.

Fredrik, Nettan, Connie, mamma, Daniel och Doris.
Göran, Sally, Isabelle och far.
Min älskade mor och jag <3
Svea käkar glass.
Jag och Sveis.
Mumma!
Karolin i egen hög person.


Nu närmar sig påsken med stormsteg så det gäller att motionera ordentligt den här veckan så jag får i hop många bonuspoints. Av 22 dagar jag har varit med i VV är det bara EN dag jag inte har rört på mig, bra jobbat va?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jisses va´ du e´ duktig Karolin!!! Jag e´ djupt imponerad av dig!!! Kämpa på!!! :o)) :o))

Jaa....de´ där me´ påsken & all god mat som fullkomligt kryllar av kolhydrater.....hmm...suck....liiiite kommer jag att fuska iallafall!!?? ;o))

Läste oxå om vildsvinet.....en riktig välgärning!!! Nog för att jag tycker VÄLDIGT illa om vildsvin (ska ligga tysta & välstekta på tallriken!!!!!) men jag vill inte att dom ska lida, ha ont eller svälta!! Tur du fanns på plats!!! Stjärna i himlen till dig!!!

Ha de´ gott & hälsa de dina!!!

Kramar Pia

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Tack Pia! För dina kommentarer! Det är ju i stort sätt bara du som lämnar avtryck här. Inte för att det är "bara"men visst skulle det vara kul att få mera respons.

Hoppas att påsken blir bra för ER och att du klarar dig från alla matfällor. Själv känner jag att det kommer att gå "sådär". Ska väga mig i morgon (torsdag) och då får vi se hur det har gått (befarar det värsta;)

Kram på dig!