fredag 15 april 2011

Vägning!

Ja, då var jag på VV igår och konstaterade att efter 2½ vecka har jag gått ner 3,4 kg:)))) Blir så himla glad och jag är så nöjd över att jag tog mig i kragen och kom iväg till VV. Om någon undrar varför jag inte började tidigare så finns det två anledningar, den första och största orsaken är att jag helt enkelt inte hade ork att tänka på mitt matintag, räkna propoints och skriva upp allt jag stoppar i mig. Jag tycker det räcker med att att jag höll stenkoll på allt Svea åt och skrev ju också upp alla hennes sondmål (mellan 5-8 st per dygn) i ett halvår. Det blir ganska många papper kan jag lova;) Det är precis som att efter knappen försvann så fick jag tillbaka lite av mig själv (flummigt men så är det;) och jag orkar och kan tänka på mig själv på ett annat sätt. Jag var ju duktig och motionerade hela hösten men ändrar man inte på kostvanorna är det svårt att gå ner i vikt hur mycket jag än kämpade. Den andra orsaken att jag inte började tidigare är också att det inte fanns några VV-möten där jag ville gå. Det fanns i Vimmerby (9 mil) , norr om Åtvid och så i N-köping men det var inget som lockade. Och skit samma man måste ju ha ork och vara taggad också och det är jag nu. Har inte fått hem datorn än, på måndag ska jag ringa och kolla vad de gjort med den. Klockan är "bara" 10,34 och Svea och jag har redan hunnit med en timmes promenad. Jag ska och klippa mig i em och då har (förhoppningsvis) Fredrik kommit hem;)))) Ha en bra fredag och för ER som vill läsa om något positivt kan göra det HÄR! En skola som går framåt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Heja Karolin!! Va´ himla duktig du e´!!!!!!! :o))
Jag kämpar oxå på (inte me´ VV utan egen "kur"!) & har tappat 3,1 kg ca på 3 veckor! Känns helt OK & nu när utesäsongen kör igång me´ allt va´ de´ innebär så ska förhoppningsvis kilo´na bort!!!?? :o))

Ha de´ gott & hälsa la´ familia!!!
Kramar Pia

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Kanon Pia! Bra kämpat! Jag tycker du är duktig som fixat så mycket på egen hand, har ju inte riktigt motivatinen att göra det själv även om jag önskar att jag kunde.
Hejja oss;)
Kram!