tisdag 15 maj 2012

Vårens första dag :)

 Bara älskar Lalehs låt "vårens förtsa dag". När jag hör den i hörlurarna i min huggarhjälm går röjningen som en dans:) Så vacker! Ska se om jag kan länka till den längre ner i detta inlägg:)
 Idag när jag hämtade barnen hade Svea plockat  blommor till Fredrik. Fatta att mitt hjärta smälter:)
 Kommer han aldrig undrar Svea.

 Varsågod älskade pappa:)
 Idag har jag gjort det jag brukar göra, ladugård, röjning ett 30-minuters pass easy line, lunch och lite mer röjning. Igår blev jag verkligen uppskrämd då jag såg TVÅ huggormar. En kolsvart som låg och solade och gick till "anfall" när jag försökte skrämma bort den med sågen....uärk! Den andra slingrade sig framför mina fötter när jag gick ut från planteringen för att tanka. Gissa om jag hade gummistövlar på mig idag? Annars brukar jag ha mina låga arbetsskor....... Det är faktiskt första gången jag ser ormar när jag röjer annars brukar det ju vara getingar som är det stora problemet men som tur var har de inte kommit till skogen ännu. Och mig personligen är det värre med getingar för de kommer ju i svärm och anfaller. Hoppas dock slippa se mer ormar.

"Vårens första dag" med Laleh-vårens BÄSTA låt:)


I morgon sticker vi till Frödinge och hämtar hem 2400 tallplantor, så har du lust att hjälpa mig att plantera är du varmt välkommen!

Inga kommentarer: