torsdag 10 maj 2012

Ops! Vad dålig jag är på att uppdatera!

Men ni ska veta att jag är nöjd med veckan. Jag har jobbat med att röja sly, sätta och flytta staket, gjort ladugården, släppt ut kvigor, lagt i täckdiken, fixat middagar åt Fredrik, svärfar och mig och framför allt jag har hunnit träna FYRA gånger. I måndags så åkte jag ensam till Loftahammar och körde gympa, tisdag Easyline (30min), onsdag gympa i Viken och idag torsdag easyline igen (en timme). Känner mig mer än nöjd och jag blir så glad i själen när jag får röra på fläsket:)))))
 Här har det hänt mycket på kort tid. Alla diken är nu "färdiga" på detta gärde och nu ska det sladdas till och sedan plöjas.
 "Mina" fina djur som går i Härad.
 Svea på en filt utanför ladugården med en kanin i famnen så klart.
 Svante kör cross så det ryker (lik mamma;)
 KaninSvea.
Här är jag!

Nu ska jag duscha av mig all svett efter dagens alla jobb. Som ni förstår så har jag svårt att hinna skriva just nu men jag återkommer!

1 kommentar:

Hanna sa...

Hej Karro!
Jo men klart jag kommer ihåd dig, de va himla längesen och tiden går så fort, haha och tänderna ja dom sitter där dom ska nu ;).
Va kul att du hittade till min lilla blogg!:)Tack så jätte mycket för alla fina komplimanger, det gör mig så glad!!!
Jag har det toppen och till björkö ska jag se till att komma och besöka snart igen. Min fina vän Ela kan jag inte vara utan och vi har kanon kul tillsammans.
Du får också ha det så bra så ska jag hälsa mamma och pappa så gott från er!
Kramar!