torsdag 3 maj 2012

Långhelg!

Tiden rusar och jag har inte ro/tid att sitta inne och skriva på bloggen. Idag är jag dock hemma och vabbar för Svea är snorig och hostig. Tiden slingrar sig fram och jag känner en viss rastlöshet.
Helgen som var, var bra (och lång) på alla sätt och vis. Min kära make jobbade länge om dagarna men jag hann åka och hälsa på Sofie och Ulf, träna på gymet (easy line) med Annie och några andra tjejer. På Valborgsmässoafton var vi hos en granne, som vill vara anonym;))))), och som just fyllt en väldigt massa år. Frugan i huset bjöd på fantastiskt god mat (som vanligt) och vi var ute i stort sätt hela kvällen, då det vid 20,00-tiden tändes en varm brasa:) Efter vad jag tyckte "en stund" gick vi in och satt och pratade. Döm om min förvåning när jag frågade vad klockan var och det svarades -hon är två!!!! Tidsuppfattningen var tydligen lika med noll, då jag trodde att den var runt 23;) Roligt hade vi i alla fall:) Svante och Svea var hos mormor och morfar och det var så skönt att slippa spana efter Svea hela tiden samt att det var kul att bara få ha med Elispojken, som annars oftast hamnar i kläm mellan sina syskon:)


 Underbart väder med gassande sol.
 Mia och jag var laddade som tusan;)
 Alvar rider på en häst i Loftahammar.
Svea gungar och tycker det är så roligt:)
Dagen igår började "sådär", jag kände för ovanligheternas skull som om inget var roligt. Men ju längre dagen gick desto bättre blev den. Jag gjorde först ladugården, betalade fakturor (kan få vem som helst att må skit;), men sen drog jag igång min kära röjsåg och då blev jag genast på bättre humör. Svetten forsade (jag e´ knäpp som tycker om det, jag vet;) och jag röjde björk på granplanteringen ovanför Liljestad. Sedan ner och göra ladugården igen och sen efter "knoll och tott" plus syster och kompis. Vid 17-tiden drog jag till Viken och gick på gympan, den här gången var det mycket roligare än förra gången och det beror nog på att jag kunde stegen bättre och att man vet ungefär hur hur lång tid det är kvar på passet. Var dyngsvett igen efteråt. Jag fattar inte att jag svettas så mycket när jag "är igång" är det för jag är över 40 och börjar komma i klimakteriet he-he-he???!!!
När jag kom hem hämtade jag Svea hos Nettan (det hade gått jättebra) och sedan hem och göra läxor, lägga Svea och vet ni vad jag och Svante gjorde sedan? Jo, det var ju så varmt och skönt igår så vi satte på oss gympaskorna och gick/sprang Häradsrundan. Så HÄRLIGT, dels att det var så varmt och dels för jag kände mig duktig men framför allt för att Svante var med mig. Han börjar bli så stor nu:)
Nu ska jag försöka ta tag i tvätthögarna (igen) verkligen ogillar att vika tvätt....tyvärr.
Ha en bra dag och jag hoppas vi snart syns igen, eller hur?

1 kommentar:

Anonym sa...

Satan i gatan va´ du e´ duktig med träningen!
Jag är DJUPT imponerad ska du veta! :o))

Jag tillhör oxå skaran som gillar att svettas....dvs när jag jobbar utomhus med röj, gräv, spring osv....INTE annars!
Härlig Valborg ni hade. Mysigt!

Ha de´ gott & jag hoppas oxå att vi snart "syns" igen!
Kramar Pia