tisdag 13 november 2012

I morgon...

....då fyller lilla älskade Svea tre år, helt otroligt vad stor hon börjar bli och vad mycket vi var med om under hennes första levnadsår (hua!) Man är verkligen lyckligt lottad eftersom allt löste sig till slut och att mitt psyke pallade ;)
 Sond men söt.
 Femitielfte gången på akuten.
 Nyopererad.

En underbar blivande treåring!!!

Idag har vi gjort ladugårdarna och jag har varit och tränat. Natten till idag sov jag uruselt så jag har varit skittrött hela dagen. Hur eller hur kom jag iväg på träningen vid 12,30, hann även gå på löpbandet en stund innan easylinepasset började. Satan i gatan vad tufft det var idag. Cissi är verkligen en kanoninstruktör och även fast det "bara" är ett varv på tisdagar så är man lika trött som efter två varv i vanliga fall. Var nästan gråtfärdig efteråt när jag gick till bilen och det av den anledningen att man mår så jäkla bra i kropp och knopp efter att gett allt man kan fysiskt. I morgon blir det en timmes gympa med Jennie (längtar). Trodde jag skulle få värsta träningsvärken då jag inte tränat på två veckor men kanske jag trots allt är lite vältränad för jag känner inte alls mycket (bara så där skönt ont i vissa muskler som man kan få efter lite uppehåll.)
Måtte jag få sova bra inatt och slippa drömma så mycket som jag gör, blir galen, drömmer om precis allt och hur detaljerat som helst. Lägg där till att jag även kan känna känslor, smak och lukt i drömmarna.......njae, är inte direkt utvilad när jag vaknar ;)
Ha det bra!

Inga kommentarer: