onsdag 14 november 2012

Tredje dagen i rad!

Som jag har varit och tränat och det känns skitbra, rent ut sagt. Tyvärr är det styrelsemöte i morgon kväll så då kommer jag inte iväg (hade faktiskt tänkt prova box, för en gångs skull men det skiter sig nu). Får väl ta en promenad på lunchen i morgon istället, var ju så länge sedan jag var ute och gick, (vet en till som behöver det, Isa, den tjockisen, hon är min hund för er som inte visste det).
Har lite som mål att träna så ofta jag hinner fram till Finland för att jag vet ju att det kommer bjudas på så mycket god mat och dryck där :)

Nu ska jag krypa ner och läsa en av Leif GW Perssons romaner,
sov så gott (och ja, jag sov jättebra inatt, tack och lov).

3 kommentarer:

Filosofie sa...

Svea är så otroligt söt. Och lik dig så in i bängen. Duktig du är med träningen! Själv har jag lite ont i huvudet och känner mig lite hängig. Hoppas jag klarar mig över helgen? Kram

Sara i Snällebo sa...

Måste vila också för att kroppen ska må bra, att vila musklerna är lika viktigt som att träna dem. Säg till om du vill ha en box-kompis någon gång. Provade ett par gånger i våras och tyckte det var superkul.

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Javisst är det så Sara! Var på Sannas pass idag (fredag) och det var jättekul, får väl se om jag kan gå i morgon (har aldrig provat spinning förrut).
Jag hör av mig om jag kan komma iväg på box.

Sofie! Javisst är hon söt men det tycker man väl om sina egna barn? ;)