måndag 14 april 2014

Nio kycklingar!

Det blev tyvärr inte så storutdelning av äggen. I ytterligare tre var det fullgångna döda kycklingar i (undrar VARFÖR de dör?) men jag får vara nöjd över de som blev. Svea tycker om dem så mycket och tjatar hela tiden om vi kan åka till kycklingarna snart :) Här hemma har jag även fått en höna att börja ruva (kors i taket). Det är ju alltid bäst med en höna men kläckaren är jäkligt spännande, och jag är lika förundrad varje gång att det blir kycklingar.

 Nu var det några fler :)
 En svart och de övriga gul/oranga.

 Idag slängde jag ut resterna av (den köpta) kycklingen jag gjorde i fredags. Alla ville smaka, höns, kaniner och katten.....de är bra roliga mina djur :)
Annars då?
Inte mycket, alla i familjen (utom jag) har haft magsjuka så helgen har varit relativt lugn (och lite tråkig). Nu är de flesta (Fredrik är fortfarande hängig) på banan igen och det återstår att se om jag blir sjuk också?????
Ikväll har jag faktiskt varit och tränat easyline. Kände mig som vanligt pigg efteråt och det är en positiv känsla.

Idag har vi också kört "hem" (till Liljestad) de kalvar vi hade kvar i "Nya", så nu är det faktiskt tomt där, både skönt och trist. I morgon hoppas jag på fint väder och fortsatt röjning. Helt otroligt men jag "kom runt" hela det långa gärdet i Härad.....trodde det skulle ta längre tid då jag även har röjt "på djupet" och inte bara längst kanten, mer än nöjd och fint blev det!
God natt!

1 kommentar:

Filosofie sa...

Kan du inte ta lite före och efter bilder då du röjer det är så kul att se. Du är välkommen till skolan att röja någon dag. Finns så mycket som skulle behövas göras inför Grönt Veckoslut. Kram