tisdag 15 april 2014

Vit tisdag :)

Japp, så heter tisdagen i påskveckan. Denna dag har varit bra och kul även om det inte blev någon röjning. Jag började som vanligt i ladugården med att ge kraftfoder och fyra ensilagebalar. Tog mig sen an djurvagnen och tvättade ur den och efter det mitt härliga förmiddagskaffe. Fortsatte med rapportering till CDB (nötkreaturregistret, för er som inte vet vad det är). På eftermiddagen var jag hos Nettan och hjälpte henne i trädgårdslanden (som tack för hjälpen för barnvakt), hann dock inte färdigt. Fredrik ringde strax innan 16 och sa att jag var tvungen att åka till Liljestad och hjälpa till att ta ner nya vältern (10 meters) som vi köpt , från lastbilstrailern:) Därav att jag blev lite sen till förskolan med kycklingarna som jag hade lovat att ta med och visa, det var inte så många barn kvar. Men kanske kan ta med dem i morgon eller på torsdag i stället.
 Kaninerna njuter av varandras sällskap och av vårsolen :)
Nyss kom Svante hem och sa att han hade skjutit 25 lerduvor utav 25 möjliga. Han var bäst i kväll och de andra hade applåderat :) Bra för självförtroendet inför kommande hagelprov (han är dessutom vänsterskytt, så bössan verkar passa perfekt).

Nu kom älsklingen hem (21.28) han har varit och provkört vältern i Härad och den verkar fungera, vilken tur :)
Nu ska jag snart sova, jo just det! Jag har faktiskt tränat idag också (kors i taket) 25 minuter på CT och en halvtimme easyline, HEJJA!

Inga kommentarer: