tisdag 8 april 2014

Selfie med Svante!

Oj, vilken dag! Har åkt fram och tillbaka och hit och dit hela dagen! Som jag skrev i morse var jag först i ladugården sen hem och fixa med barnen och skjutsa dem. Till Liljestad igen och efter lite fix och trix där, åka hem för att fika. Eftersom det inte har varit något "röjarväder" idag så åkte jag och hämtade Svea för att åka till Viken och hämta hennes glasögon, passade även på att handla lite "basvaror". Sen till Liljestad......efter det till Viken och lite lunchträning (JIPPI, jag hann), sedan till Liljestad med lunch. På eftermiddagen avmaskade vi kalvar och snart nog var det dags att hämta Svea och skjutsa Svante till Simon (tack och lov så blev Elis utvecklingssamtal inställt). Och nu ikväll har jag varit på föräldramöte på Vammarskolan. 

Nu hoppas jag att jag slipper åka något mer idag ;)

 Nu ikväll har både Svante och Elis varit så gulliga och frågvisa. Fredrik och Svea sover. Det är härligt när ens barn växer upp till egna individer som man kan diskutera saker med:)


Svante och jag tog "några" selfies när jag kom hem, tänk va, att han är inne på sitt 14:onde år, coolt!
Japp, det var allt!

2 kommentarer:

Filosofie sa...

Fina älskade Svante. Du har två fina pojkar du Karro. Och en fin liten Svea också. Men när blev Svante så stor?? Kram

Anonym sa...

Jag vet inte Sofie.....han växer snart om mig....är det möjligt? Du skulle umgås lite med honom han är både klok och rolig (Elis också). Kram K