tisdag 12 januari 2016

5,6,7 och 8.

Hua vad många hemska tankar jag har haft efter förra inlägget. Fredrik var väl inte helnöjd att jag skrev det men för mig var det viktigt att få ur mig mina känslor. Sedan tror jag att det är viktigt att stanna upp lite och tänka på sina nära och kära och kanske till och med fundera på hur du själv skulle hantera en sådan situation.
Nu går vi vidare!

Vardagen är här (skönt) Fredrik är iväg och hugger vindfällor och jag är hemma och sköter barn och djur.
Jag har även varit duktig och tränat ytterligare några gånger.
I söndags blev det en PW i snö på en timme.
Igår blev det easyline och därefter ett corepass. Nu är jag nyss hemkommen från ett lunchpass cirkelträning, så nu är jag uppe i 8/60. Känns skönt att vara igång!
Nu ska jag hämta Elis  (som fyller 13 år idag) och Svea. Vi hörs!

2 kommentarer:

Filosofie sa...

Nej, jag missade Elis födelsedag! Hälsa honom från mig och krama honom. Jag tränade ett kort pass igår så det var pass fem. Halsen spökar lite tillsammans med vänster fot så jag är lite orolig att jag inte ska kunna träna på ett tag. Dax att köpa broddar så jag kan börja springa ute igen. Kram

Anonym sa...

Näe, vad tråkigt med hals och fot......det är därför jag "kör på" nu men vet aldrig när det kommer några tråkiga baciller. Ikväll ska jag på Jenniegympan och jag både längtar och bävar för det.....för många extrakilo att hoppa omkring med.....men å andra sidan om jag inte tränar försvinner de inte heller. Hoppas det snart har gått en månad så att ni kan komma hit och mysa...kan meddela att jag inte åt varken chips eller godis i helgen och inte så många öl ;)
Kram och bra jobbat!