onsdag 6 januari 2016

Och så lite ostron!

Igår var Annie och Johan här och vi bjöd på ostron till förrätt (vad vi åt till varmrätt ser ni i förra inlägget). Vi köpte dem hos Jörgen i Mossebo. Av oss fyra var det bara Fredrik som hade smakat ostron tidigare. Måste nog säga det att de smakade MER än jag trott och av de fem jag åt var tre jättegoda och de två andra goda men smakade väldigt mycket fisk.  Jag har hört att man ska sörpla i sig dem men jag tyckte de var goda att tugga och sedan svälja.
 Fredrik öppnade dem med sin jaktkniv och svetshandske som skydd.

 Lite citron till.
 Vi smaskade i oss allihopa!
Hade en otroligt rolig kväll/natt/tidig morgon och jag törs inte berätta vad klockan var när vi gick och la oss......kanske "tur" att kvällens gympapass var inställt....
Nu försöka slappna av för att sova (klockan är 18.39) för i morgon börjar allvaret igen med skola för samtliga barn.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack!!! Vilken härlig kväll/natt/morgon, men börjar väl bli gammal för jag ockuperade soffan heeela dagen igår. Ostron var supergott och vilket kött!!! Stadsvakten kanske behöver en ny kock.Kramar Annie

Filosofie sa...

Ostron är inte min grej. Har testat både i Chile och i Sydafrika och här hemma. Men ert kött! Det kan jag aldrig få nog av!

Idag har jag tränat pass tre. En timmes innebandy. Sjukt kul. Kram

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Jag var också seg hela dagen! Men roligt var det och jag fattar inte hur fort tiden går. Det får nog bli ostron någon mer gång men då svenska och riktigt färska. Kram!

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Tur att vi har lite gott kött kvar då Sofie ;)
Duktigt tränat! Skönt att vara igång, eller hur?! Kram!