tisdag 19 januari 2016

Helgen över...

Har haft en bra helg. Kallt ute, varmt inne! På lördagen hann jag med en timmes promenad med hundarna. Det är bra att jag har dem så att jag måste ge mig ut! Har inte berättat det här men Isa är inte frisk. Hon har en stor tumör i halsen och jag var hos veterinären innan jul och hon tyckte nog jag skulle ta bort henne så fort som möjligt. Hon dricker kopiösa mängder  vatten och jag måste gå upp varje natt för att släppa ut henne för hon måste kissa. Bortsett från det så är hon som en valp när vi är ute och går. Hon springer, hoppar och spårar precis som vanligt och verkar jättepigg. Om jag går 5 km så springer hon nog det dubbla, verkar ha toppkondis.  Vill verkligen ha kvar henne så länge det går men det är klart att om jag ser att hon blir dålig så får jag ta ett snabbt beslut då. Älskade fina Isa!
 Vacker himmel!
 Svea fixar pannkakor!
 Jagade lite i söndags, jag gick i drev med Isa.
 Håkan Hellström på Ullevi!  Så BRA!
 Återigen en fin morgon!

Köpte rosor i fredags....de är så vackra!

Igår var jag på två pass på HB. Är nu uppe i 13/60. Lite extra motion blev det när jag pulsade i snön när jag gick i drev i söndags samt 25 minuter snabb promenad med hundarna igår men det lägger jag inte in som pass utan som lite bonus!
Nu är det snart lunchträning på gymmet!
Vi hörs!

2 kommentarer:

Filosofie sa...

Klart hon dricker mycket. Hon bor ju i en bastu :-) Jag tycker i alla fall att hon verkar mycket pigg i övrigt. Hoppas hon orkar länge än. Kram

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Ha, ha jag nog är det lite varmt i tvättstugan ;) hur eller hur så mår både hon och jag bättre av att röra på oss!