torsdag 14 januari 2016

Vacker dag men bitande kall!

Idag har jag hunnit med mycket även om det varit iskallt ute. Jag började morgonen (efter lämning av barn) att åka till Helgenäs och lämna två vildsvin. Därefter blev det som vanligt att göra ladugårdarna, som tur var är det än så länge varmt och skönt inne hos djuren. När jag äntligen kom hem var klockan efter elva och jag drack ett något sent förmiddagskaffe.
Egentligen hade jag tänkt åka till Viken och träna ikväll men eftersom det var så vackert ute och jag har två hundar som behöver springa av sig så blev det istället en timmes powerwalk (10/60). Det gick faktiskt bra att gå i gympadojjor på Siggebodalvägen.  Det var som sagt bitande kallt men jag hade stundtals halsduk långt upp över mun och näsa.

När jag var hemma var det bara att hämta barnen. Hur skönt är det inte att sätta sig i en varm bil, som numera bor i garaget. Hela eftermiddagen ägnade jag sedan åt att städa, plocka undan, tvätta och vika och sortera tvätt. James jobbar på bra med dammsugning av golven så där behöver jag inte göra något.....så jäkla bra julklapp!!!!

Denna (ej) smickrande bild blev till när jag skulle fota den vackra naturen och kameran var vänd åt fel håll......Essies koppel i munnen och röd om kinderna...men den bjuder jag på!

2 kommentarer:

Filosofie sa...

Du är grym med träningen! Jag har bara hunnit fem pass :-( kram

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Det är ju ingen tävling! Du kör i din takt och jag i min....jag är ju sån, allt eller inget (när det gäller träning). Kram!