söndag 26 oktober 2008

Skön helg!

Har haft en lugn och skön helg med både vackert och rengnigt väder. I fredgas var vi hos ett par kompisar och käkade älgstek i lergryta med goda rotgrönsaker och annat egenodlat till, mums det var riktigt, riktigt gott. Hade fixat skjuts så vi kunde dricka några öl i hop också, mycket trevligt! N kom och hämtade oss vid 23-tiden och det var väldigt snällt! TACK!
När vi kom hem började F och jag kolla på Youtube och det är ju totalt livsfarligt för man blir så nostalgisk när man hör alla gamla godingar. Kan nämna att klockan tyvärr blev över 03,00 innan jag kom i säng.

Lördagen bjöd på kanonhärligt väder men jag var en aning seeeeeeeg. F, G och S höll på med veden hela dagen. S var jätteduktig och fick köra kranen på Valtran helt själv och det resulterade i att han körde 4 lass. Snart åtta år och kan köra kranen själv det är bra gjort!
På kvällen var vi uppe hos N och G och där bjöds det på supergod plankstek med ett gott vin till.
Gick hemåt vid 23-tiden och som tur var blev det INTE något "youtubande" när vi kom hem. Jag drog tillbaka klockan en timme och sen kröp jag till sängs....gött!

Inga kommentarer: