söndag 19 oktober 2008

Vilken helg!


Vilken rolig helg vi har haft! Åkte ut till ön på fredagen, hade väldigt mycket packning, mat, kläder, bössor, dricka. Pappa kom och hämtade oss med båten. Väl ute så var vi först hos mor och far och pratade lite. Gick sen till bastun där jag och Mallan badade bastu, det var som vanligt väldigt skönt men rysligt kallt i vattnet.
Gick upp till stora syster och duschade och gjorde oss i ordning. Middagen blev något sen pga. nerlagda vilt där våra vänner Finnarna hade varit. Kom nog inte i gång med maten förens 22,30. Min kära svåger hade som vanligt gjort en fantastisk tre rätters middag. Det var gudomligt gott allt! Tack så mycket! Det blev många snapsar (för vissa), jag har dock lärt mig att bara ta en.

Mitt problem är dock vinet, satt kvar läääänge och pratade och hade kul. Det påstås att klockan var 03,30 när vi kom i säng...kan det stämma?

Uppställning kl. 09,00, alla var lite yra i huvudet men ut på pass. Min "passgranne" fick skjuta ett ett kid och det var kul. På andra passet såg jag en räv men tyckte att det var lite för långt håll...80 meter. Räven möte sitt öde längre upp på "norra udden".

God lunch hos C&M och sen ut på "södra udden" och jaga. Då var jag sååå trött att jag nästan somnade ståendes och det har ALDRIG hänt förut. Jag gick hemåt vid 15,00 för att gå hem och förbereda kvällens middag. Trodde i mitt enfald att jag skulle hinna att blunda några minuter men när jag väl var hemma kom Lilla syster och U. Satt och pratade med dem och mor och Becka. Mysigt! Jakten avbröts dock strax efter så jag behöver inte känna dåligt samvete för att jag gick hem.

Becka hjälpte mig med sallad, Du är så duktig Becka och jag är stolt över att vara moster till dig och dina systrar! Kortfattat kan jag säga att kvällen blev seeeeg men jag är faktiskt nöjd med min mat. Jag tror att de tyckte om den. Kvällen avslutades vid ca; 23,00.

Det roligaste denna helg; *Min svågers stirrande blick på det nerramlade rådjuret.
*Den roliga och underbara "nyheten".
*Att en kompis till mig har träffat en ny kille och ska bli
"plastmormor".
Sätter in en bild som får mig att skratta och som påminner mig att jag tycker om ER alla på ön.
Och hjärtans tack för allt!

2 kommentarer:

Björköborna sa...

Tusen tack för den underbara middagen, maten var ljuvlig (om man kan säga så om mat?)!

Ser fram emot en ridtur nästa gång du kommer ut ;)

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Ja, jag vill jättegärna rida. Det ger massor utav steg.!