söndag 27 september 2009

Fin helg!

Då så har ännu en helg passerat och den har varit mycket bra. Fredrik har varit hemma hela helgen och det har varit såååå skönt att ha honom nära mig. Vi har hunnit med lite av varje bla. städat ur Elis rum (det gjorde Svante i stort sett själv, duktig pojke!), och toaletten. Har även gjort en grovrengöring på övervåningen, oj vad dammigt det var där.
Igår var vi även till Viken och var på lantbruksutställningen och barnen fick köra fyrhjuling, som de längtat efter så mycket.
På kvällen lagade vi supergod mat, marinerat innanlår av rådjurskid som vi grillade, hemodlade rödbetor, morötter och potatis.....Mmmmm! Det var bara bearnaissåsen som inte kom från det "egna skafferiet".

I fredags innan jag åkte och hämtade barnen i skolan, hade jag sällskap av en fågel ute hos hönsen. Den satt som bäst och smaskade på en död höna som den hade tagit......ska jag nämna att den fågeln fick sin sista måltid där i hönsgården.......! Skyddsjakt heter det!
Nu ska jag snart upp till N på "ljusparty", ska bli intressant att se vad det är för något.

Egentligen skulle vi ha varit på bröllop i Finland den här helgen men på grund av omständigheterna så tackade vi nej till det. Det hade naturligtvis varit kanonkul men lite osäkert att åka iväg när det inte är så långt kvar nu, till förlossning. Nu är det vecka 36 som hägrar och jag är i månad NIO!

Inga kommentarer: