måndag 7 september 2009

Trött!

Natten var väl "sådär", Elis klagade på en blåsa på tungan, grät och kunde inte sova. Inte för att jag såg någon blåsa men jag passade på och sa att det var för att han ätit godis (han var med I på bio på eftermiddagen) och att det var tandtrollen som bet honom i tungan....HA-HA! Kanske inte så pedagogiskt men effektivt kan jag lova för han sa -Jag ska inte äta godis mitt i veckan längre! YES! Rätt tänkt sötnos (tänkte jag). Jag var väl vaken mellan 01.00 till 03.00 så jag börjar förstå varför jag har varit så trött idag.

fm var jag hos BM i Gamleby och där fick jag förklaringen till varför jag var så yr i huvudet också. Blodtrycket var något lågt (95/50, inte 90/50 som jag råkade skriva på FB).
BM tyckte att jag skulle vila när jag kom hem och det tog jag tillvara på kan jag lova. Annars var väl allt som det skulle, eller kanske inte, den lilla busungen ligger med huvudet uppåt (vilket jag har förstått sedan ett par veckor tillbaka). Detta gör att det pressar extra mycket mot lungorna, skönt med en förklaring om varför jag knappt kan andas ibland;-) Nu återstår bara att se om h*n vill slå en kullerbytta och vända sig med huvudet neråt, annars blir det vändningsförsök och om inte det går, planerat snitt:-( Men jag är inte orolig än, för Svante låg också med huvudet uppåt länge och sen rätt var det var "gled" han runt och la sig till rätta.

Nu är det styrelsemöte som gäller, orkar egentligen inte men känner att jag vill bli lite uppdaterad på hur det går nu när vi fått så många nya elever i skolan. Gå gärna in på "vår" hemsida www.tryserumsfriskola.se och läs om "oss".

Inga kommentarer: