onsdag 30 september 2009

Inga bilder nu helller!

För vet ni vad, nu har jag försökt lägga in bilder tio gånger men det funkar inte, Grrrrr! Blir så irriterad över det!
Vi är nyss hemkomna från Viken där vi har varit och betällt våtrumstapeter. Klinkers och kakel är inte att tänka på för huset rör på sig så mycket. Det räcker med att en timmerbil kör förbi utanför så skakar HELA huset som om det vore jordbävning. Och då vore det ju synd att lägga ner både tid och pengar på något som snart skulle spricka. Men det finns många fina tapeter också och jag hoppas att det blir bra.

Vad har hänt annars idag då, i mitt för tillfället innehållsrika liv;-)
Jo, jag åkte och mötte Fredrik i Edsbruk och överlämnade bultar som han skulle ha till skördaren, jag pratade med min svägerska i en timme (krya på dig och glöm inte löken vid sängen;-), har haft fyra "småpojkar" till middag (alltså jag lagade mat ÅT fyra "småpojkar", jag åt dem inte själv till middag), vi har blivit bjudna på tre jakter av min svåger på Björkö (härligt!), sen har jag hittat nya orkidéskott på tre av mina orkideér (jag blir så glad då) och Svante har pussat en tjej i skolan och var överlyklig och fnittrig....så man kan väl säga att det hänt ganska mycket idag, eller????
Hoppas din dag också varit bra. Nu ska jag äta kvällsmat för jag är så hungrig, kan därför inte vänta på Fredrik som är i verkstaden och svarvar på en kolv som hade gått sönder....låter inte för kul att pyssla med, tycker jag.
Hej svejs!

1 kommentar:

Mia sa...

Go´kväll!
Ja,kan man ju kalla att "boa" ordentligt!
Fick en tidning igår av en kompis-Utkik.vilket fint repotage om dej och Christel!
Var rädd om dej-hälsa grabbarna.
Kram Mia