måndag 19 december 2011

Svea luras!

Nog för att Svea har varit snorig en längre tid och vissa nätter har hostat som tusan men på dagarna har det varit full fart från morgon till kväll (tack och lov). Men idag på morgonen tyckte jag inte att hon var lika pigg och kändes liiiiite varm så jag belutade att hon skulle få vara hemma från förskolan. Vi (hon och jag) har varit till ladugården och haft ut bal/kraftfoder, jag jobbade medans hon satt i bilen och lyssnade på "fest hos Mange" (hennes favorit just nu;)
Nu är vi hemma igen och jag har gjort en "deg" åt henne på vetemjöl och vatten (det behöver ju inte vara krångligare) och hon sitter så glad och sjunger "baka, baka" inte märker jag något "fel" på henne;) Men det är faktiskt mysigt att få vara hemma med henne och vi får se senare under dagen om vi drar iväg någonstans och handlar lite. Har en önskan att någon gång gå upp och hälsa på, på avd.10 på Västerviks sjukhus, skulle vara så kul att träffa någon man känner och få visa upp sötnosen. Ska i alla fall försöka "dra ut" någon bild på henne och skicka som julkort dit. Baka, baka kaka!


Så här fin var hon igår i kläderna hon fått av mormor och morfar. Sen ville hon även ha Elis foppatofflor på sig.

En hel skara ungar i Härad hos farmor och farfar. De två minsta ville INTE träffa tomten:)

Lik pappan eller mamman?

Igår var vi som sagt i Härad på minijulafton. Vi åt jättegod mat från Östgötakök som Lina fixat med och bjöd oss på (tack!). Tomten kom också en sväng och delade ut julklappartill höger och vänster. Vi kom hem vid 19,30 och jag kan lova VI ORKADE INTE ÄTA någon filé då heller......ikväll då?

1 kommentar:

Rebecka sa...

Jag tycker att både Fredrick och Svante behöver klippa sig ;) är det så att du vill ha hjälp med det? :)